Gemeente Brunssum

Werken bij Gemeente Brunssum

Logo

Brunssum is een gemeente met bijna 30.000 inwoners, gelegen in het noordelijk deel van Parkstad Limburg. De gemeente heeft haar ontwikkeling te danken aan de opkomst van de mijnindustrie.

De ligging van Brunssum aan de grens van Nederland, in het Limburgse heuvelland, leidt tot een drukke uitwisseling met de bewoners van Duitsland en België. Dat geeft Brunssum een gezellig, bijna on-Nederlands karakter met vitale culturele activiteiten en een uniek stadsbeeld.

Brunssum is een gemeente waar het fijn wonen is, met een woonomgeving die kwaliteit biedt op het gebied van veiligheid, leefbaarheid en moderne voorzieningen voor jong en oud. De stad heeft een groen karakter, een erfenis van de tuinstadarchitectuur die hier in de jaren tien en twintig van de vorige eeuw werd aangelegd en die in de talloze historische mijnwijkjes behouden is gebleven, met ruim opgezette verkavelingen en grote tuinen, veel laanbeplanting en grote parken en natuurstroken.

Het leefklimaat en de grote diversiteit aan voorzieningen maken Brunssum tot een fijne gemeente om te wonen en te werken.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Lindeplein 1
6444AT Brunssum
Postadres Lindeplein 1
6444AT Brunssum

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!