Gemeente Gulpen-Wittem

Werken bij Gemeente Gulpen-Wittem

Logo

Gulpen-Wittem - ‘t mooiste stukje Nederland - ligt in het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland. De gemeente bestaat uit een tiental authentieke kernen, gehuchten en buurtschappen. Mede door het unieke karakter van het Geul- en Gulpdal is het gebied uitgeroepen tot 5-sterrenlandschap. Geliefd om haar kleinschaligheid, tradities, gastvrijheid en betrokken inwoners die zorgen voor elkaar en hun omgeving. We dragen met trots het Cittaslow keurmerk, dat deze eigenschappen erkent.

Wij willen een vernieuwende en extern gerichte werkgever zijn, dicht bij onze inwoners, bedrijven, instellingen en verenigingen. Een organisatie waar medewerkers zich prettig en vitaal voelen, zich kunnen ontwikkelen en waarin integraal samengewerkt wordt aan “de bedoeling” van Gulpen-Wittem namelijk: “Wij leveren een 5 sterren kwaliteit aan interne en externe klanten”. Dit doen wij door trouw te zijn aan onze vijf kernwaardes BFERM; Betrouwbaar, Flexibel, Efficiënt, Respectvol en Mensgericht. 

Als jij bij ons komt werken kom je terecht in een informele ambitieuze organisatie en in een team met betrokken collega’s. Bij de gemeente Gulpen-Wittem krijg je meer dan alleen een baan. We bieden een stimulerende werkomgeving met een informele cultuur en een prettige werksfeer. Bij de gemeente Gulpen-Wittem heb je de mogelijkheid om jouw uren flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken. Dit combineer je met het ontmoeten van je collega’s in ons gemeentehuis, centraal gelegen in Gulpen. Dat betekent dat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij volgen de CAO Gemeenten qua inschaling en basis arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een vrij besteedbaar budget, het individuele keuze budget (IKB). Dit is 17,05% over je salaris en biedt jou volop keuzevrijheid en zeggenschap over deze financiële ruimte. Zo kun jij keuzes maken die passen bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a.:
-             Een jaarlijkse zomerbonus, betaald ouderschapsverlof, fietsplan en Lease a Bike;
-             Tegemoetkoming voor het lidmaatschap bij een vereniging of korting bij een sportabonnement;
-             iPhone en laptop in bruikleen;
-             Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
-             Een thuiswerkvergoeding én een goede woon-werkvergoeding.

Verder worden er veel activiteiten georganiseerd om je collega’s te ontmoeten en vitaliteit te bevorderen, zo hebben we jaarlijks een gezellige en informele personeelsdag, knusse kantine met elke week soep en elke maand een donderdagmiddagborrel, vers fruit en nog veel meer!
 
Ben jij benieuwd? Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen via vacatures@gulpen-wittem.nl

Wij maken graag kennis!

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Willem Vliegenstraat 12
6271DA Gulpen
Postadres Willem Vliegenstraat 12
6271DA Gulpen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!