Gemeente Kerkrade

Samen verder bouwen aan een vitaal en uitdagend Kerkrade!

Logo

Kerkrade is een stad met aantrekkingskracht. Een stad met een grote variatie aan evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Een stad waar prachtige en bijzondere natuur binnen handbereik ligt.

We zijn gericht op een vitaal en uitdagend Kerkrade. Wij bruisen van ambities. Wij geloven erin dat de ambities het beste bereikt kunnen worden als de gehele samenleving mee kan doen. Burgerparticipatie, actief burgerschap en sociale samenhang zijn essentiële doelen voor ons. Doelen die in alle onderdelen van onze dienstverlening tot uiting komen, waardoor onze stad een vitale en uitdagende plek is en wordt om te wonen, werken en recreëren.

Een van onze speerpunten is VIE, Leven in beweging. Samen met onze inwoners en maatschappelijk partners werken we aan gezondheid en vitaliteit. VIE staat voor levenslang kansrijk met programma’s die investeren in gezonde jeugd, vitaal ouder worden en vitale wijken. VIE is een investering in een gezonde en vitale duurzame toekomst voor Kerkrade én de regio.

Kerkrade: een stabiele gemeente, die uitgaat van de inhoud, geloof in zichzelf heeft, haalbare ambities plaatst en daadkracht en lef toont bij de uitvoering van beleid.

Wil je meer moois over Kerkrade lezen, ga dan naar www.kerkrade.nl

De organisatie
We werken dagelijks met veel energie aan de ontwikkeling van onze mooie stad. Dat doen we in een goede werksfeer, maar we stimuleren ook vitaliteit van onze medewerkers. Onze kernwaarden daarbij zijn verbinden, verbeteren en versterken. Herken jij jezelf hierin? En wil je bijdragen aan de ambities van de gemeente Kerkrade? Kom dan bij ons werken, dan wordt het ook jouw Kerkrade!
Tijd voor een kennismaking!

Ben je nieuwsgierig hoe het werken bij de gemeente Kerkrade is, laat het ons weten. We laten je graag onze organisatie zien en voelen. Mail naar po@kerkrade.nl voor het maken van een afspraak.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Markt 33
6461EC Kerkrade
Postadres Postbus 600
6460AP Kerkrade

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!