Gemeente Leudal

Werken bij Gemeente Leudal

Logo

Werken bij Leudal
Een fijn uitzicht over een groene en landelijke omgeving. Een robuuste buitenwerkplek tussen de bloemen. Een gezellige lunch met je collega's op ons buitenterras. Zie jij jezelf al zitten?
 
In onze groene gemeente zit jij goed als... je graag buiten de gebaande paden loopt, je energie krijgt van ruimte in je functie, je wilt leren naast werken, je ambitieus bent  én als je een leuke sfeer binnen je team belangrijk vindt.
 
Wij zijn Leudal. Een gemeente met ambitie. En daar willen we graag samen met jou aan werken. Of je dat nu vanuit huis doet, in een werkhub of hier op ons kantoor. Wij geven je ruimte om met inspirerende ideeën te komen. Zodat we samen kunnen werken aan een modern en leefbaar Leudal.
 
Wat zijn onze ambities dan?
Simpel. We willen dat mensen hier goed leven, wonen en werken. En in deze dynamische tijd vraagt dat veel van ons.
 
Daarom zijn we op zoek naar jou!
 
De organisatie
De gemeente Leudal heeft drie vak afdelingen (Ruimte, Dienstverlening, Samenleving) en een Concernstaf.
 
Medewerkers zijn trots op de gemeente Leudal en werken er met plezier.
Leudal staat bekend als een waarden gedreven organisatie. Dat betekent dat deze waarden ons leiden in ons dagelijks doen en denken, ze zijn de dragers van onze organisatie. Van medewerkers verwachten wij dat ze werken vanuit de waarden: uit het hart, inspiratie, durf, respect en nieuwsgierigheid.
 
We werken aan een resultaatgerichte en integraalwerkende organisatie. Leidinggevenden hebben daarom aandacht voor de mens en stimuleren daadkracht.
 
Medewerkers worden gestimuleerd om te leren en te ontwikkelen waarbij we kennis binnen de organisatie versterken en gebruik maken van elkaars competenties.
 
We hebben aandacht voor de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers. Dit doen we door proactief te handelen op hun fysieke, mentale, sociale en digitale fitheid. Hiermee houden we de medewerkers en de organisatie vitaal.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Leudalplein 1
6093HE Heythuysen
Postadres Leudalplein 1
6093HE Heythuysen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!