Gemeente Roerdalen

Werken aan geluk voor inwoners, bezoekers en medewerkers

Logo

Gemeente Roerdalen wil graag bijdragen aan het geluk van inwoners en bezoekers. We werken niet alleen vóór onze 20.000 inwoners, maar ook mét hen. Dit doen we in alle dorpen van onze mooie gemeente in Midden-Limburg: Herkenbosch, Melick, Montfort, Posterholt, Sint Odiliënberg en Vlodrop.

Werken aan een andere overheid
Geluk is voor ons nauw verbonden aan de ontwikkeling naar een andere overheid. Een overheid die werkt vanuit respect, gelijkwaardigheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Samen met onze inwoners, ondernemers en verenigingen zoeken we naar een nieuwe rolverdeling tussen de gemeente en de gemeenschap. We willen mogelijk maken dat iedereen mee kan doen in onze samenleving en dat het vertrouwen in de overheid en tussen onze inwoners groeit. Samen doen!

Ruimte voor passie en talenten
Ook in onze eigen organisatie werken we aan geluk. Onze 150 medewerkers krijgen in onze kleinschalige en informele organisatie de ruimte en het vertrouwen om zaken zelf op te pakken. Of het nu gaat om vraagstukken rondom duurzaamheid, hoog water, toerisme en recreatie of het sociaal domein. We experimenteren daarbij met nieuwe werkvormen: we ontdekken wat werkt en daar bouwen we op voort. Bovendien dagen we onze medewerkers uit om stil te staan bij hun passie en talenten en deze te verbinden met onze missie: bijdragen aan het geluk van alle mensen in onze gemeente.

Word jij blij van werken in Roerdalen? Bekijk dan de vacatures in onze gemeente.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Gemeente Roerdalen geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Schaapsweg 20
6077CG Sint Odilienberg
Postadres Schaapsweg 20
6077CG Sint Odilienberg

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!