Gemeente Stein

Stein biedt voor ieder wat wils

Logo

Stein is een vitale, veilige en groene gemeente op het kruispunt van snel- en waterwegen. De gemeente is optimaal bereikbaar door op- en afritten met de autowegen A2 en A76. De Maas vormt de westgrens van de gemeente en tegelijkertijd de grens met België. Parallel aan de Maas loopt het Julianakanaal. Kortom, Stein is een aantrekkelijke woon- en werkgemeente.

Voor liefhebbers van natuur, rust en cultuurhistorisch erfgoed is gemeente Stein een unieke pleisterplaats. Stein kent vijf idyllische dorpskernen en behelst een fraai natuurgebied met diverse recreatieve mogelijkheden. Deze prachtige gemeente telt ongeveer 26.000 inwoners.

Sfeerbepalend is de prachtige Maasvallei, de 14e eeuwse Martinuskerk in Oud Stein, het Bunderbos en kasteel Elsloo met botanische tuin en fantastische panorama?s!

Kom naar gemeente Stein en volg de gedichtenroute in Elsloo of wandel door de beeldentuin in Urmond. Bezoek recreatiepark Steinerbos, leer over de Bandkeramiekers of ga naar een expositie in het Terpkerkje te Urmond. Voor de muziekliefhebbers is er Conincxpop of Urpop en voor sportfanaten vindt er de Sabic triatlon en de Ronde van Limburg plaats. 

Ontdek Stein op www.gemeentestein.nl !

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Stadhouderslaan 200
6171KP Stein (lb)
Postadres Stadhouderslaan 200
6171KP Stein (lb)

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!