Gemeente Vaals

Vaals: Verrassend, veelzijdig, veelkleurig!

Logo

Vaals, met het bekende Drielandenpunt, ligt in het Zuid-Limburgse heuvelland en wordt omgeven door een prachtig buitengebied. De gemeente bestaat uit drie kernen en een aantal kleinere buurtschappen. Vaals heeft bijna 10.000 inwoners, waarvan ca. 30 % met de Duitse nationaliteit.

De ligging in de Euregio maakt van Vaals een internationaal georiënteerde gemeente, die jaarlijks vele toeristen trekt. Vaals is dynamisch en cultuur van hoogwaardig niveau is diep in de gemeenschap verankerd. Door de nabijheid van Aken heeft Vaals op slechts enkele kilometers afstand een breed scala aan voorzieningen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg, zoals een hoogwaardige technische universiteit (RWTH) en een universiteitsziekenhuis (Klinikum).
Sinds 2011 heeft Vaals het internationale kwaliteitskeurmerk Cittaslow.

De dynamiek van de gemeenschap is ook merkbaar binnen onze kleine organisatie (ca. 80 ambtenaren). De kerncompetenties vraaggerichtheid, samenwerken, flexibiliteit, creativiteit, kwaliteitsgerichtheid en initiatief lopen als een rode draad door de werkzaamheden. De organisatie bestaat uit de sectoren Bedrijfsvoering, Maatschappij en Ruimte, alsmede het KlantContactCentrum. Veiligheid, Control, Projecten en Personeel & Organisatie vallen als stafbureaus rechtstreeks onder de secretaris.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Gemeente Vaals geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Von Clermontplein 15
6291AT Vaals
Postadres Von Clermontplein 15
6291AT Vaals

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!