Kredietbank Limburg

Dit is kredietbank Limburg

Logo

Kredietbank Limburg is een maatschappelijke instelling voor hulp bij schulden. Wij komen in beeld als mensen een financieel probleem hebben waar ze zelf niet uitkomen. We helpen ze de problemen op te lossen en te voorkomen dat ze groter worden. Het is onze ambitie om flexibele, doelmatige en adequate schuldhulpverlening te leveren, waarbij de individuele mogelijkheden en de eigen verantwoordelijkheid van de burger centraal staan. We werken transparant en multidisciplinair.
 
Onze diensten
Onze diensten zijn Schuldhulpverlening (bemiddeling en schuldsanering), Kredietverlening, Budgetbeheer en Beschermingsbewind. Onder die laatste brengen we ook een tijdelijke variant van inkomensbeheer: Budgetbeheer Maatwerk. Met onze klanten bekijken we welke vorm voor hun situatie de meest wenselijke is. Daarnaast geven we voorlichting en cursussen. We zijn partner van 19 gemeenten in Limburg, en werken samen met instellingen voor maatschappelijk werk en woningcorporaties.
 
Gemeenschappelijke regeling
Kredietbank Limburg is geen commerciële bank, maar een Gemeenschappelijke Regeling van de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht en Sittard-Geleen.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Markt 1
6161GE Geleen
Postadres Markt 1
6161GE Geleen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!