Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM

Regionale mobiliteit

Logo

33 aangesloten (semi-) overheidsorganisaties vormen samen het samenwerkingsverband IGOM. Een uniek samenwerkingsverband gericht op het optimaal functioneren van mensen en organisaties. Wij werken samen met het doel om talenten van medewerkers te ontwikkelen en talentvolle 'nieuwe' medewerkers te werven.

Het gezamenlijk streven van IGOM is om de talenten van hun medewerkers daar in te zetten waar ze het meest tot hun recht komen en waar de medewerkers optimaal inzetbaar zijn.

Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM
Op deze website zijn vacatures van alle aangesloten IGOM-organisaties terug te vinden. Ook bij het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM kunnen vacatures ontstaan. Het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM vervult een centrale rol binnen IGOM. Vanuit het RMC IGOM wordt vormgegeven aan alle beleidsvelden van IGOM. De adviseurs van het RMC IGOM, ondersteunen het brede proces van mobiliteitsbevordering en loopbaanontwikkeling en zorgen ervoor dat het kennis- en kennissennetwerk binnen IGOM vergroot wordt, o.a. door de inzet van de IGOM-Academie en het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Lees hier meer over het RMC IGOM.

Stagepunt
Binnen het Regionale Mobiliteitscentrum IGOM is het Stagepunt IGOM aan de slag met het verbinden van het IGOM-netwerk met het onderwijs. De aangesloten IGOM-organisaties bieden via IGOM.nl interessante stageplekken aan! Kijk hier voor meer informatie.

"Juist hier kan je van betekenis zijn voor de samenleving!"
Wil je weten hoe het is om bij een overheidsorganisatie te werken? Dan is een stage het perfecte hulpmiddel om dit te ontdekken. Je kan hier werkervaring opdoen en tegelijkertijd werken aan een opdracht van je studie. Je bent hiermee van meerwaarde voor de IGOM-organisatie.

Je kunt bij IGOM terecht voor snuffel-, praktijk-, meewerk-, en afstudeerstages voor MBO, HBO als WO studenten en zelfs voor een werkervaringsplaats! Wij zijn heel benieuwd naar je unieke jonge blik.
Laat zien wat jij als jong talent kan bijdragen aan de wereld van de overheid!

Interesse of vragen over het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM, bel of mail naar: 088-622 73 00 of info@igom.nl.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Oliemolenstraat 60
6416CB Heerlen
Postadres Oliemolenstraat 60
6416CB Heerlen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!