Sportstichting Sittard-Geleen

Maakt van samenwerken een sport

Logo

Sportstichting Sittard-Geleen werkt in opdracht van de gemeente Sittard-Geleen en is de partner bij het realiseren van haar sportieve ambities.

Wij leveren een unieke bijdrage op het gebied van sport en bewegen door inzetten van verworven kennis, opgebouwde vaardigheden en ons diep verankerd maatschappelijk netwerk. We zien sport en bewegen in relatie met welzijn, cultuur, buurt, onderwijs en gezondheid.

Naast de Stadssporthal, de Kleesj-hal en sporthal Munstergeleen beheren wij nog 20 gymzalen en 2 spelzalen. Ons personeel staat bekend om hun klantgericht, oplossingsgericht denken en handelen. Kwaliteit, materialen worden 2x per jaar officieel gekeurd en indien nodig gerepareerd of vervangen. We staan garant dat u veilig kunt sporten.

Ons zwembad de Nieuwe Hateboer heeft een unieke samenstelling van het water. In plaats van chloor gebruiken we een zoutelectrolysesysteem om het water te zuiveren. Mensen met een ademhalingsprobleem kunnen daardoor bij ons wel gewoon zwemmen en is deze oplossing veel milieuvriendelijker dan chloor. We hebben goed opgeleide instructeurs die inhoudelijk verantwoorde programma’s verzorgen. Het Keurmerk Veilig & Schoon is het bewijs dat u verantwoord kan zwemmen.

Op onze buitensportaccommodaties is een deskundig team buitendienstmedewerkers in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven, dagelijks op pad om 55 voetbalvelden, 39 tennisbanen, 3 hockeyvelden en een atletiekaccommodatie te onderhouden zodat de burger in een prettige omgeving met de juiste sfeer kan sporten.

Ons leerbedrijf ‘SPRINT’ in samenwerking met de combinatiefunctionarissen van Ecsplore,  werken aan een sportief klimaat in onze stad. Dragen bij aan de ontwikkeling van kinderen en helpen hun talent te ontdekken.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Sportstichting Sittard-Geleen geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Eggerweg 2
6135LG Sittard
Postadres Eggerweg 2
6135LG Sittard

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!