Testimonial

Anke Nikkessen

Profielfoto van Anke Nikkessen

Omgevingsmanager

Waterschap Limburg

"Ik doe werk wat er toe doet, waar ik 'echt' verschil kan maken."

Onze functie is onze functie, maar elk gebied is anders, elke inwoner is anders, de belangen zijn anders. Wat je in het ene project meemaakt, kan zomaar voor een ander project niet gelden. In grove lijnen natuurlijk wel, maar de nuances liggen toch iedere keer weer anders. Het is steeds vernieuwend, bijzonder te noemen, uniek in wat je meemaakt. Het is werkelijk heel divers.

Ik verricht werk wat ertoe doet, dat vind ik belangrijk. Je bent bezig met dingen die 'echt' het verschil kunnen maken. Je bent immers bezig met hoogwaterveiligheid voor iedereen die woont, werkt en recreëert in Limburg. Wat ik er leuk aan vind, is dat je met al die diverse belangen, een puzzel gaat leggen, om tot de beste versie te komen binnen de kaders die je hebt.

De eerste vier jaar bij het waterschap heb ik gewerkt als communicatieadviseur, deze achtergrond kan ik vandaag de dag goed gebruiken voor het omgevingsvak, ondanks dat het omgevingsvak veel breder is dan alleen communicatie. Een goede 3 jaar geleden, merkte ik dat er intern mogelijkheden ontstonden. En deze kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Ik vind het woord 'troubleshooter' wel treffend voor ons vak. Dat hoeft niet altijd trouble te zijn, maar het signaleren van zowel interne (bijvoorbeeld op het gebied van beheer en onderhoud) als externe issues (van bijvoorbeeld collega overheden of inwoners) en deze aan elkaar kunnen koppelen.. Het gaat continue over meerdere belangen, binnen en buiten. Troubleshooter en mediator. 'Hoe breng je alle belangen samen en hoe breng je dat nu tot de beste versie. Dat is in een notendop hoe je het kan vangen'

Terug naar overzicht

Zijn dit jouw nieuwe collega's?

Ilse Blanke

Mobiliteitsadviseur

Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM

"Elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren, vind ik enorm waardevol."

Profielfoto van Ilse Blanke

Rebecca van Bekhoven

Teamlead Mobiliteitsadviseur

Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM

"Ik kan mensen verbinden, inspireren en weet ze tot prestaties te brengen."

Profielfoto van Rebecca van Bekhoven

Brenda Heutmekers

Stagiaire HRM

Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM

"Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd."

Profielfoto van Brenda Heutmekers
Toon alle

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!