Digitaal platform wie

WIE maakt samenwerken makkelijker!

Benut de kracht van het IGOM-netwerk via het management platform WIE! (Semi-)overheidsorganisaties in Zuid- en Midden Limburg zien zich de komende jaren gesteld voor een aantal grote uitdagingen. De regio vergrijst en ontgroent bovengemiddeld snel, organisaties moeten bezuinigen en tegelijkertijd de kwaliteit van hun dienstverlening waarborgen of zelfs verbeteren.

WIE staat voor Wisselwerk IGOM Expertise en is een online informatie- en communityplatform van, voor en door managers uit de IGOM-organisaties. Concreet komt het erop neer dat managers, leidinggevenden en HR-adviseurs van alle deelnemende organisaties de meest uiteenlopende vraagstukken aan elkaar kunnen voorleggen met het doel ze samen op te lossen. Dat kan door expertise te delen, maar bijvoorbeeld ook door tijdelijk capaciteit uit te wisselen.

WIE kan een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere flexibilisering van de personeelsbestanden van IGOM-organisaties. Door gebruik te maken van wederzijds capaciteitsaanbod van de deelnemende organisaties hoeft veel minder externe expertise te worden ingeschakeld. Zo kunnen deelnemende organisaties elkaars pieken en dalen opvangen en blijft opgedane kennis behouden.

Voor wie is WIE?

WIE is toegankelijk voor managers, leidinggevenden en HR-adviseurs van de IGOM-organisaties. Zij komen via het digitaal platform heel eenvoudig in contact met collega's en vakgenoten van (semi-)overheidsorganisaties in Zuid- en Midden Limburg. Daarnaast zijn er diverse projectgroepen die in een eigen omgeving op het WIE-netwerk kennis en informatie uitwisselen.

Wilt u meer weten over het digitale WIE-netwerk? Neem contact op met het Regionaal Mobiliteitscentrum IGOM.

E-mail: info@igom.nl
Telefoon: 088 - 622 73 00

Direct inloggen op het WIE-netwerk

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!